Over ons

 

TO BE

TO BELONG

TO BE LOVE(D)

 

Dat is de visie van We Are Young. Het jongerenwerk van Mozaiek. Het ademt het ‘kom zoals je bent’ dat we maar al te goed kennen.

Je mag er zijn. Je hoort erbij. Je bent geliefd
Wij geloven dat je mag komen, met al je vragen, twijfels, talenten en je struikelen. Dat je erbij hoort, bij We Are Young, maar bovenal bij God. Dat je geliefd bent. En je die liefde weer kunt uitdelen aan de mensen om je heen als je beseft dat dit allemaal voor jou is!

‘Johannes zegt in 1 Johannes 4:19 - Wij hebben lief omdat God ons eerst heeft liefgehad. Vanuit deze gedachte, dit geloof, bouwen we aan WAY. 
 

Binnen het jongerenwerk kennen we 3 bedieningen:
  • clans/small groups
  • socials
  • events

God aanbidden en elkaar ontmoeten tijdens events
Onze worship nights, talk aways en Game Nights zijn stuk voor stuk voorbeelden van grotere events waar we elkaar ontmoeten. Het zijn de plekken waar we God aanbidden, maar ook heel veel fun hebben samen.

Check onze socials voor nieuws, toffe verhalen en nog veel meer
‘Een nieuwsbrief? Wat is dat? Tsja. Jongeren bereik je via social media. We kondigen hier onze events aan. Maar we delen er ook toffe verhalen, mini-preken en getuigenissen. Houd onze socials dus goed in de gaten @weareyoung0318.

Small groups en clans. De plekken waar jongeren elkaar écht leren kennen
In een kleinere groep delen jongeren wat er speelt in hun leven. Hier bouwen we aan vriendschappen. En hun relatie met God. De clan-leider helpt hen daarbij.

Wil je meer weten of misschien wel helpen met het jongerenwerk? Neem contact op met: weareyoung@mozaiek0318.nl.