Clans & Small Groups

Omdat we in zo’n grote gemeente zitten vinden we het heel belangrijk om ook samen te komen in kleine groepen, waar je elkaar goed leert kennen, met elkaar kan delen over je geloof en gewoon kan delen over die dingen die je bezighouden.

Clans
Deze kleine groepen noemen we Clans. Een keer per maand kom je als Clan samen, dat zijn acht tot twaalf jongeren met twee jeugdleiders. Op de Clan avond is er eerst tijd om met elkaar te praten of evt. met elkaar te eten en daarna zul je verder doorpraten over het thema van die maand en is er tijd om met elkaar te bidden. En natuurlijk is er ook altijd ruimte voor een hoop lol en gezelligheid!

Small Groups
Heb jij zin om komend jaar samen met andere WAY’ers van 18-25 jaar te meeten? Check dan onze Small Groups!
Een Small Group is een vaste groep mensen met wie jij optrekt. Een keer per maand ontmoeten jullie elkaar. Bij iemand thuis als er genoeg plek is. Of in het Mozaiekcentrum. Net wat werkt voor jullie. Jullie organiseren de avond zelf en bepalen ook zelf waar jullie het over hebben. En komen jullie er samen niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben speciale Small Group coaches die jullie helpen.

Wil jij graag aansluiten bij een Clan of een Small Group, geef je dan op via de onderstaande buttons. 

Ik wil bij een Clan  Ik wil bij een Small Group   Ik wil clanleider worden